Meny

Meny 2024 

Forhåndsbestilling av meny ønskes tilsendt senest en uke før ankomst. Er dere 10 personer eller flere, ønsker vi at dere holder dere til en felles meny. Eventuelle allergier oppgis ved forhåndsbestilling.

                                                                                                  

Forrett

  • Porchetta av lokal fjordgris

    Kryddersjy, epler fra hagen og sylta sopp (sulfitt)

  • Porsjert torskerull i kål

    Skalldyrbisque og bakt pastinakk (melk, fisk, skalldyr)

Hovedrett

  • Pannestekt breiflabb med sprø potetterrin

    Spinatstuing, fennikel og bruna smør (melk, fisk)

  • Grillet entrecôte av kalv

    Lokal jordskokk og gulrot, hollandaisesaus og potetpuré (melk, hvetemel)

  • Grillet hjortefilet med soppkrem

    Rødbeter, viltsjy og potetpuré (melk, sulfitt)

  • Klosterkjellerens juletallerken

    Ribbe, pølse, medisterkaker, julesaus og juletilbehør (melk)

Hvilerett

  • Klosterkjellerens ostetallerken med nøttebrød

    Dagens utvalg av lokale oster og plommechutney (hvetemel, melk, sulfitt)

Dessert

  • Sjokoladekrem

    Solbær og sjokoladecrumble (melk, hvetemel)

  • Krumkake med multer

    Hylleblomstkrem (hvetemel, melk, egg)

Pris per person

  • 3-retters meny

    695

    Forrett, hovedrett og dessert. Om ønske å bytte dessert til hvilerett/ost, tilkommer kr.35,-

  • 4-retters meny

    890

    Forrett, hovedrett, hvilerett og dessert.